Herfstontmoeting - 'Koeleur Café' - 25-27 augustus

Herfstontmoeting is hét startweekend van het nieuwe werkjaar voor alle leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen.


Ontdek tijdens dit weekend het nieuwe jaarthema, zoek inspiratie voor het komende werkjaar, maak nieuwe contacten en neem deel aan toffe activiteiten om het nieuwe jaar met een volle rugzak te starten! Schrijf je in voor 21 augustus via www.scoutsengidsenvlaanderen.be/herfstontmoeting en betaal als deelnemer €41. Met je bewijs van deelname kan je dan in je gemeente (een deel van je) inschrijvingsgeld terugvragen. Aan de kassa betaal je de volle €45. 

Op tijd ingeschreven? Dan krijg jij bovendien op onze GRATIS PARTY-BUS richting de Hoge Rielen, een goodie-bag met de nodige verfrissing.
Een plaatsje op onze bus reserveren doe je door een mailtje te sturen naar 'ho@gouwzuidwestvlaanderen.be' met vermelding van 'naam, groep en opstapplaats'. 

Ons gouwthema is dit jaar 'Koeleur Café' dus vergeet ons zeker niet te verrassen met je meest multiculturele, kleurrijke outfit!
En vergeet niet: hoe meer scouties, hoe meer kleur! Vergeet ook zeker geen witte T-shirt en een duikbril mee te nemen. 

Nog geen plannen tijdens de opbouwweek? Vervoeg je dan zeker bij ons team vanaf dinsdag 22 augustus! Wij zoeken steeds enthousiaste leiding om ons te helpen met het inkleden van onze gouwgrond. De plezante thema-avonden en gezellige vriendenbende krijg je er gratis bij!! Hopelijk tot dan!